0726.001.233

Servicii mentenanta

Colaborare firma pentru servicii mentenanta instalatii cu persoane fizice si juritice  0726.001.233

Servicii mentenanta oferite de societate cu profil tehnic, prestator de servicii reparatii si montaj, propunem colaborari cu firme si persoane fizice.servicii mentenanta instalatii, colaborare firma de instalatii

  1. Pentru contracte de intretinere a instalatiilor termico-sanitare, colaborari cu asociatii de proprietari pe baza de contracte si procese verbale.
  2. Sau pentru contract in vederea montajelor instalatiilor noilor imobile.

Contracte de colaborare

Orice contract de colaborare incheiat intre societatea noastra si dumneavoastra ca persoana fizica sau juritica:

Se face pe o perioada de cel putin 12 luni cu posibilitatea prelungirii acestuia.

Sau pe o perioada de 24 de luni cu toate clauzele specificate in contract.

Fise de garantie

In urma oricarei lucrari efectuata de catre una din echipele noastre, se ofera fisa completata cu numele, data, tipul de serviciu prestat. Perioada in care este acordata garantia cat si clauzele acordarii certificatului sunt specificate in certificat.

Avem echipe de instalatori instruiti pentru a efectua orice reparatie al tevilor de apa, caldura si canalizare ce o putem trimite la dumneavoastra in regim de urgenta pentru a va rezolva problemele.

Constatari gratuite

la lucrarile mari unde deja se semneaza contracte.

Oferim servicii de mentenanta instalatii pentru spatii de birou, cluburi, pub-uri, restaurante, vile, blocuri de locuinte, cartiere private, firme de imobiliare, etc.

Pentru orice detaliu sau intrebare puteti completa casuta de mail pentru informatii suplimentare, propuneri, pareri, idei noi.

Ai nevoie de ajutor?