0726.001.233

Reparatii sanitare

Efectuam reparatii sanitare ale instalatiilor din locuinta dumneavoastra:

Cautati un instalator sanitar Bucuresti, bun montator pentru inlocuirea tevilor din baie, pentru anumite reparatii sanitare ce necesita urgenta, care sa va ofere garantie si lucrari calitative implicandu-se cu profesionalism si seriozitate? 

0726.001.233

Sunati-ne pentru a va oferim informatii necesare intrebarilor dumneavoastra despre:
Cum este mai bine?, De ce se face asa?, Cand se poate face?, Cum se executa?, Cat timp dureaza?, Care sunt cele mai bune materiale?, Cat ma costa toata lucrarea?, Oferiti chitanta?, Care este perioada de garantie a serviciilor? Si orice intrebare legata de problemele dumneavoastra de care va loviti destul de rar.reparatii sanitare, Tehnician sanitar sector, instalator sanitare, instalator sanitar

Reparatii sanitare Lavoar

– Inlocuim robineti coltari, baterii, sifoane de scurgere, siliconam, repozitionam la poloboc. Inlocuim racoardele uzate ale bateriilor, lavoarul vechi, complet cu unul nou.

Reparatii sanitare Chiuveta

– Inlocuim sifonul din cuva de scurgere, modificam traseele conductelor de canalizare, montam alta baterie in locul celei uzate, prelungim tevile de alimentare cu apa, modificam pozitia acesteia, o fixam pe blat sau pe console de sustinere, montam robineti coltari de izolare, gaurim pentru montajul bateriei (in cazul celor din ceramica), siliconam cu silicon transparent pentru sustinere.

Reparatii sanitare Cabina Dus

– reparatii sanitare la teava de scurgere ce se afla sub cadita, pe care o demontam si o refixam in pozitia initiala. Inlocuire racord de scurgere, inlocuire dren de colectare. Inlocuirea tevile de alimentare si furtunelor flexibile ce se afla in spate (in cazul cabinelor de dus care au si pereti interiori) inlocuirea bateriei cu racordul de dus si para de dus, refixarea pe pozitie a suportului de sustinere a racordului, reparatii sanitare pe partea electrica sau furtunele ce asigura hidromasaj (in cazul cabinelor de dus mai complexe), reparatii structura de sustinere (cadru metalic) a peretilor cat si a cuvei sau inlocuirea vechii cabinei de dus cu una noua.

Reparatii sanitare Wc

– Inlocuim robinetul coltar cu racordul de alimentare a bazinului de refulare, inlocuim flotorul, inlocuim sistemul de sustinere pe perete sau sistemul de sustinere pe vasul wc, inlocuim chitul de alimentare, sustinere si refulare a bazinului de wc (bazine la semi-inaltime, la inaltime sau ceramice asezate pe vasul de toaleta), inlocuim drenul de refulare scurgere (burduful), inlocuim bazinul de wc sau vasul wc, inlocuim sistemul de sustinere a vasului de wc, il repozitionam la poloboc, il siliconam si ii facem probe la final.

Reparatii sanitare Tevi

– Inlocuim tevile vechi, coapte, rupte, ruginite sau infundate cu rugina, cu tevi din PPR , PE-X sau Cupru, inlocuim sifoane de pardoseala, inlocuim tevi de scurgere, inlocuim sifonul cazii, inlocuim drenul de scurgere si colectare ale apelor folosite, montam t-uri de diferite diametre pentru debit si presiune, reductii, suduri in cupru la cald, suduri in ppr la cald in instalatiile sanitare, inlocuiri ale tevilor din pardoseala, inlocuim tevile din conductele principale ale blocului si pana in apometre, tragem alimentare separata pentru obiecte sanitare suplimentare cum ar fi bideu sau/si masina de spalat, repozitionam tevile pentru siguranta si eficienta, facem probe, oferim garantie.

Inlocuiri Apometre

Vechile apometre se inlocuiesc cu altele noi, se sigileaza, se verifica, se ofera garantie. Inlocuim olandezi de racordare ale apometrelor, garniturile de etansare ale holenderelor, fixare si montaj coliere de sustinere.

Inlocuiri Robineti Generali si Secundari

– Inlocuim robinetii defecti care se afla inaintea apometrelor cu alti robineti de calitate, noi, inlocuim robineti coltari ale masinilor de spalat vase, masini de spalat rufe, lavoare, chiuvete, centrale termice, robineti de golire, de incarcare cu presiune, de trecere, de izolare, de echilibrare a instalatiilor, de cismea, de spalatoare profesionale, de perete, verificam si oferim garantie intre unu si cinci ani.

Reparatii sanitare Hidrofoare

– Inlocuim presostate, racoarde de comunicare intre vasul de expansiune si motor, inlocuim T-ul de manometru si presostat, repozitionam piesele pentru etansare, inlocuim vase de expansiune, inlocuim corpul pompei, inlocuim filtre de diferite diametre si functii, inlocuim robinetii generali, clapete de sens, supape de sens unic, sorburi, inlocuim ejectoare, tevi de PHD in put si pana in pompa, tevi din pompa si pana in casa, panourile de siguranta electrica si protectie. 

Reparatii sanitare Pompe Submersibile

– Reparatiile sanitare la pompele de drenaj sau de alimentare cu apa constau in a reparatia instalatiilor acestora. Inlocuirea pieselor uzate cu altele noi, luand in calcul debitul vasului de expansiune in functie de consumatori si adancimea putului sau a basei.

Instalator Sanitar Bucuresti

Oricand avem nevoie de un instalator sanitar pentru spatiul in care lucram zilnic sau in pentru casa in care locuim in vederea unei reparatii sanitare. Suna-ne si va vom face un pret aproximativ a interveniei instalatorului nostru, a materialelor aproximative ce urmeaza a fi folosite si implicit garantia pe care o aveti asigurata in urma serviciilor prestate de unul din tehnicienii nostrii.reparatii sanitare

In ce sector din capitala locuiti si aveti nevoie de un instalator?

Sunati-ne sa va comunicam locatia de pe teren a echipei si timpul in care pot ajunge.. 

0726.001.233

instalator sanitar bucuresti sector 1instalator sanitar bucuresti sector 2. instalator sanitar bucuresti sector 3instalator sanitar bucuresti sector 4. instalator sanitar bucuresti sector 5, instalator sanitar bucuresti sector 6. instalator sanitar sector 3, instalator sanitar sector 6, instalator sanitar sector 4, instalator sanitar bucuresti.