0726.001.233

Montaj instalatii sanitare | termice noi

Personal autorizat si calificat punem la dispozitie urmatoarele tipuri de montaj:montaj obiecte sanitare, montaj aragaz, montaj cuptor, montaj plita pe gaze

0726.001.233

Echipa specializata in montaj si organizata profesional, va pune la dispozitie o mare gama de servicii in privinta montajelor instalatiilor/accesoriilor cat si a pieselor exploatate in instalatii.

Orice montaj de orice natura beneficiaza de garantia montajului sau a inlocuirii in functie de tip, calitate si material.

  • Perioada minima de acordare a garantiei este de 6 luni.
  • Perioada maxima de acordare este de 5 ani.

Montaje Obiecte Sanitare si instalatii sanitare

– Montam obiecte sanitare si le racordam la reteaua de apa potabila si orice tip de teava pentru canalizare. De asemenea montam si teava apa calda si apa rece. Instalam filtre si sisteme complexe de dedurizare si filtrare a apei potabile. Asiguram si montajul robinetilor speciali, vane de protectie pentru inundatii, supape de siguranta pentru inalta presiune, supapa de sens. Racordam orice imobil la reteaua de apa. Montam hidrofor. Montam instalatii sanitare. Montam pompa submersibila completa. Asiguram montajul si mentenanta fiecarui fiiting ce tine de instalatia sanitara phd, sisteme de irigatii sau automatizari piscine. Montajul obiectelor sanitare se face dupa un stas de baza sau dupa anumite cote standard sau preferentiale.

montaj instalatii sanitare

Montaje Instalatii Termice

– Desfasuram lucrari de incalzire sau alimentare cu apa potabila ale locuintelor, societatilor, spatiilor de birouri, scolilor, case la rosu, apartamente aflate in renovari, coloane comune de incalzire si distributie a agentului termic, distribuitoare termice, instalatii suplimentare, instalatii din propria dumneavoastra locuinta, instalatii speciale de alimentare cu apa, instalatii de canalizare si drenaj exterior, instalatii pentru hidrofoare, instalatii pentru pompe submersibile, instalatii de bucatarii, inlocuirea si montajul apometrelor de apartament, instalatie cupru, instalatie phd, instalatie ppr, instalatie teava neagra, instalatie pexal, instalatie pex, instalatie teava galvanizata, instalatie pp scurgeri si canalizari. Montajul instalatiilor sanitare se face intotdeauna strict de o echipa calificata tehnic si cu simt extins de respundere.

Montaj Centrala Termica

– Montam orice model de centrala termica murala conventionala cat si prin condensare modificand vechea instalatie sau montand o instalatie noua, eleganta si cu un randament ridicat.

Montaje Accesorii Bai

– Montam orice fel de accesoriu de baie, portprosop, suporti speciali, sisteme de sustinere si intarire rezistenta al obiectelor sanitare.

Montaj Hidrofor

– Montam hidrofoare cu ejector si hidrofor simplu, fara ejector cu instalatii complete si filtre decantoare, robineti de trecere si de conectare la instalatia din casa.

Montaj Pompa Submersibila

– Montam orice fel de pompa submersibila cu echipamentul de comanda electrica cat si vas de expansiune cu filtre, racoarde de trecere, robineti de golire si posibilitatea de a lucra in paralel cu reteaua de apa extinsa.

Montaje / inlocuiri Apometre

– Montam apometre cu sigiliu in toate sectoarele din bucuresti in baza unor programari ce ni le puteti solicita.

Montaje si echipari distribuitoare Termice

– Montam instalatii de incalzire prin pardoseala, sisteme automatizate cu termostat de ambient, montaj sistem de distributie a caldurii catre calorifere.

Montaj Instalatie de Incalzire

– Executam servicii de montaj al tevilor pentru caldura din cupru si poliproilena aparente sau ingropate prin sape si pereti.

Montaj Calorifere

– Montam calorifere de orice dimensiune, tip, sau firma producatoare, complet echipati cu dezairatoare, robineti de tur, robineti de retur, aerisitoare manuale la capat si conectare la sursa eminenta de energie calorica.

Montaje panouri Radiante

– Montam panouri radiante, echipate complet si pozitionate la poloboc.

Montaj Masina de Spalat Vase

 – Modificam suplimentar instalatia sanitara de la bucatarie pentru conectare a masinii de spalat, fixare, conectare si echilibrare, facandu-se probele finale.

Montaj Masina de spalat Rufe

– Montajul unei masini de spalat se face pe o pardoseala dreapta si stabila. Nu pe parchet sau diverse structuri deoarece se pot intampla incidente in timpul functionarii. Tragem teava suplimentara de scurgere si de alimentare cu apa rece, montam robinet coltar pentru racordare si cot tehnic pentru drenul de refulare.