0726.001.233

Instalatii termice

Cautati un instalator sa va monteze instalatii termice sau sa va repare?

Oferim servicii montaj, reparatii, intretinere si inlocuire la instalatii termice / centrale / robineti si trasee conducte pentru sustinerea temperaturii ambientale cat si pentru apa calda.0726.001.233

 • Instalari calorifere.
 • Instalatii termice.
 • Inlocuiri conducte de incalzire cat.
 • Inlocuiri sau instalari centrale termice.
 • Instalare termostat ambient.
 • Instalare centrala cu calorifereinstalatii termice

Ce fel de calorifer sau centrala trebuie sa folosim?

In vederea selectarii unui mediu placut de trai ce implica costuri scazute cat si a unei bune functionari, trebuie sa luam in calcul solutia cea mai buna pentru instalatii termice.

Cum putem face acest lucru?

In functie de bugetul selectat in vederea achizitionarii cat si a montajelor noilor echipamente, putem cere sfaturi de la specialistii ce ne recomanda solutii economice. Nu cereti sfaturi de la prieteni, vanzatorul de la magazin sau persoane neautorizate in vederea montajelor deoarece puteti deveni nehotarati. Mai jos va putem detalia cateva tipuri de calorifere in privinta solutiilor practice pentru instalatii termice de incalzire.

Calorifere din otelcalorifer din otel, instalatii termice

Caloriferele din otel ofera un raport consum/cost destul de bun ce implica racordarea la sursa de incalzire prin mai multe tipuri de conducte cum ar fi:

 • Teava din otel – filetare sau sudura.
 • Teava din ppr cu fibra compozita ce izoleaza perderile agentului termic.
 • Teava de cupru ce ofera o rezistenta ridicata la temperaturi ce se poate suda prin moduri (sudura tare si sudura moale).
 • Teava din pex cu distribuitor termic ce se poate monta prin copex sub sapa.

Calorifere din aluminiu

Montaj si instalarecalorifer aluminiu

Caloriferele de aluminiu constituie un avantaj in privinta timpului de incalzire la instalatii termice. Acestea se incalzesc foarte repede dar se si racesc la fel de repede daca centrala termica se opreste. Cu alte cuvinte, centrala termica va functiona mult mai des, micsorandu-i durata de viata. Caloriferele din aluminiu sunt destul de pretentioase in ceea ce priveste modul de imbinare a elementelor de incalzire din care este construit. Montajul recomandat este pe centrala de apartament si nu pe parte comuna cum ar fi Radet. Presiunea agentului termic la instalatiile termice de pe partea comuna poate oscila deteriorand structura din care este conceput. Imbinarea elementelor este organizata prin doua moduri:

 • Oring de etansare.
 • Garnitura de etansare.
 • Niplu 1” cu dublu filet (stanga-dreapta)

Ca si caloriferele din otel, acestea se pot racorda cu toate tipurile de teava, mai putin cupru deoarece se poate produce un efect de electroliza care ulterior poate pune in pericol viata prin explozie. Desi suna banal, am intalnit multe situatii de acest gen, altfel nu mai specificam.

Calorifere cu elemente din fontacalorifer fonta

Caloriferele din fonta prezinta solutia cea mai recomandata in instalatii termice deoarece ofera cel mai bun randament. O data incalzit, acesta pastreaza temperatura pentru mai mult timp chiar daca unitatea ce ofera agent termic este oprita.

Termostat ambient

Montaj si inlocuire

Echipa de la Instalator Bucuresti 24/7 monteaza si termostate de ambient pentru centralele termice.

termostat de ambient, montaj termostat de ambient, inlocuire termostat de ambient, termostat de ambient wireless, instalatii termice

Centrale termice

Montaj, inlocuire, instalare, reparatii

Instalatii termice ppr

Instalatii termice cupru

Instalatii termice pex (pe-x)

Instalatii termice pe lemne

 

Ai nevoie de ajutor?