0726.001.233

Instalator sector 1-6

Cautati un instalator sector 1-6 sa va rezolve problema instalatiilor?

Avem instalator sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si chiar si in Ilfov

Aveti un proiect de pus in aplicare, modificari sau reparatii? La noi gasiti instalatorul pe care il pe care il doriti in sectorul unde locuiti.

0726.001.233

instalator sector 1-6, instalator 24/7, instalator bucuresti, instalator sanitare, instalator sanitar, instalator termic, instalator centrale, centrale termice, montaj centrale

Prin calificarile si diplomele dobandite in decursul activitatilor cat si autorizatiile ce le are la suprafata, instalator sector 1-6 este un om care pleaca de acasa, pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra zilnice in ce priveste instalatiile. Instalator Bucuresti este impartit pe mai multe categorii:

Instalator sanitar canal-apa

– Ce isi desfasoara activitatea ca instalator sanitare in compania noastra ce ofera servicii in domeniul amenajarilor ai a constructiilor ca instalator bucuresti in toate zonele de lucru unde este solicitat. Instalatorul sanitar trebuie sa stie sa taie, sa stie sa ia masuri, sa pozitioneze si sa mufeze tevi si conducte, sa monteze diferite echipamente, accesorii diverse, sa inlocuiasca ce e vechi, sa repare instalatii, sa amplaseze materiale, tevaraie, sa verifice stilul de conectare a acestora, sa intretina conductele de alimentare cu apa si conductele de scurgere, sa constate si sa gaseasca remedieri ale problemelor la toate tipurile de tevi si echipamente sanitare si accesorii.

Instalator termic centrala si gaz

– Trebuie sa isi desfasoare activitatea profesionala in zona de instalari, verificari si inlocuiri ale echipamentelor tehnico-termice. Instalatorul termic calorifere, centrala si gaze face parte din categoria constructiilor, cunoscand de altfel sa monteze, sa faca punere in functiune, sa probeze, sa constate si sa garanteze remedierea problemelor aparute la sistemele de incalzire pe toate tipurile de tevi agreate pentru instalatii gaze, instalatii termice si centrale termice, folosite si pentru alimentare cu apa calda. Acesta trebuie sa fie strict autorizat si calificat in industria instalatiilor de incalzire.
Instalator apa sau instalator sanitar 

– Trebuie sa fie calificat, asigurat si experimentat in cadrul instalatiilor si a interventiilor de exploatare a defectiunilor cat si a montajelor, facandu-si prezenta cu profesionalism prin reprezentarea firmei unde isi desfasoara activitatea profesionala.

Instalator Sanitar Tehnic si Gaze

– Trebuie sa stie sa foloseasca toate sculele necesare efectuarii lucrarilor de taiere, de filetare, de lipire la cald PPR, de lipire la rece pvc, de masurare, de inlaturare a partilor inactive ale materialelor de instalatii, de sudura tare cupru si sudura moale cupru, de inlocuire scurgeri si tevi de drenaj canalizare, sa stie sa utilizeze toata gama de aparatura profesionala ce este prezenta in activitatile ce si le desfasoara, sa modifice instalatii, sa taie, sa verifice, sa monteze, sa probeze sa constate defectiuni sau nereguli cu privire la calitatea montajelor sau a reparatiilor la tot felul de materiale din cadrul categoriei instalatii sanitare.

In societatea noastra avem doar pesonal autorizat si calificat sa isi desfasoare activitatea de orice natura in domeniul instalatiilor.

Ai nevoie de ajutor?