0726.001.233

Reparatii termice

Oferim reparatii termice extinse al instalatiilor de incalzire si apa calda menajera.

S-a spart o teava de caldura la calorifer, un robinet curge sau curge apa pe sub centrala? Facem si reparatii termice la instalatii de incalzire.Instalator in bucuresti, Instalator ieftin in bucuresti, calificat

La noi tot timpul gasiti un instalator pentru reparatii termice, cu o geanta de scule, gata sa intervina in rezolvarea problemelor.

O reparatie nefacuta la timp poate defecta buna functionare a sistemului de incalzire sau de apa calda si pot pune in pericol casa mai ales atunci cand suntem plecati. Defectarea sistemului de incalzire poate prezenta riscuri, provocand inundatii. Mare atentie la calitatea instalatiilor de incalzire si calitatea robinetilor de izolare a caloriferelor. Nefunctionarea caloriferelor la capacitatea maxima poate fi provocata din mai multe motive. Unul din motive ar fi tevile colmatate care limiteaza debitul de trecere a agentului termic, solicitand centrala sau robinetul la maxim pentru a ne bucura de caldura. Un alt aspect ar fi prezenta aerului in instalatia de incalzire care de obicei stagneaza in calorifer, nefacand fata. Defectarea robinetilor se datoreaza calitatii apei din circuitul inchis de recirculare care afecteaza oringurile de etansare al robinetilor la interior. Va punem la dispozitie urmatoarea lista de servicii:

Reparatii Calorifer

– Modificam pozitia pe perete, inlocuim robineti coltari tur-retur, montam robineti de izolare la coloana principala de distributie, inlocuim robineti la reparatii termice, reparatii calorifere, montaj calorifere, inlocuire robineti calorifere, instalator reparatii calorifere, instalator reparatii calorifer, instalator urgent pentru reparatii caldura, reparatii la caldura, reparatii la centrala termica, instalator reparatii centrale, instalator termico-sanitar.distribuitoarele de agent termic si reparatii termice.

Reparatii Tevi de Caldura

– Reparatii termice la tevi din pexal, inlocuire tevi din pe-x, pexal, inlocuiri si reparatii termice al tevilor din cupru, modificari trasee si pozitii, prelungiri, adaugiri de panouri radiante suplimentare. Niplare si deniplare calorifere din aluminiu si calorifere din fonta. Dezafectare conducte vechi, inlocuiri dezairatoare capete de coloana. Inlocuiri robineti de echilibrare si egalizare a agentului termic, verificari pierderi de caldura si presiune. Inlocuiri robineti de trecere la centrala termica, si manometre presiune. Reparatii olandezi de trecere. Verificari si modificari generale ale tevilor pe pereti, prin pardoseala, la calorifere, la centrale. Modificari si reparatii termice la orice conducta compusa din orice fel de material.

Reparatii la Tevile de sub Centrala

– Inlocuim vasul de expansiune si reparatii termice la pompelor de recirculare, montaj pompe suplimentare, verificari tehnice de functionare, inlocuiri filtre Y.

Reparatii la Camerele Tehnice

– Inlocuim orice teava, robinet de trecere, robinet de golire, pompa, distribuitor, vane deviatoare cu trei cai, filtre, pompe de basa, vane de protectie, supape de siguranta, supape de sens, conducte principale si secundare, conducte de recirculare.

Reparatii Distribuitor

– Inlocuim orice piesa a distribuitorului termic, il verificam si il dam in folosinta cu garantie si responsabilitate.instalator bioiler, reparatii termice, reparatii boiler, reparatii boilar, instalator panouri solare, instalator boiler electric, instalator boiler centrala, instalatori booiler, instalatorul urgent, instalatorul nonstop, instalari ale boilerului, instalatii dificile, reparatii la apa calda, inlocuire baterii si robineti.

Inlocuire Boiler

– Montaj robineti de trecere, filtre 1/2, inlocuire tevi de apa calda si apa rece, diverse piese pentru calitate si intretinere.

Reparatii Boiler

– Efectuam orice fel de reparatii termice la Boilerul de apa calda, electric sau termo-electric simple sau cu 1, 2, 3, 4 serpentine si recirculare A.C.

Reparatii Conducte Sparte din Pexal

– Inlocuim orice teava veche coapta sau fisurata din cauza calitatii si orice fiting de orice diametru ce necesita inlocuire.

Inlocuiri Coloane de caldura

– Schimbam coloane de distributie, transportoare ale agentului termic, colmatate, ale blocului de locuinte si va facem oferte de pret in urma constatarilor gratuite.

Suna acum un instalator termic sa va rezolve problema cu caldura sau cu apa calda! 0726.001.233