0726.001.233

TEHNICIENI & INSTALATORI

Firma instalatii sanitare Bucuresti echipata cu profesionalism si seriozitate va sta la dispozitie.

Ca si firma instalatii sanitare Bucuresti, avem responsabilitati stricte in ceea ce priveste manopera si materialele. Garantia de executie ne exprima calitatea!

  • Instalator Sanitare,
  • Instalator Tehnician,
  • Electrician,
  • Instalator gaz,
  • Instalator centrale termice,
  • Instalator Termic,
  • Ajutor Ucenic,
  • Instalator Desfundare.

instalator, tehnician, firma de instalatii sanitare, firma instalatii sanitare bucuresti

 

 La firma instalatii sanitare Bucuresti aveti un personal complet calificat si autorizat pentru a presta orice serviciu in domeniile instalatiilor.

Ce cine aveti nevoie?

Utilizand serviciile noastre, va puteti da seama de responsabilitatile pe care le avem, de calitatea lucrarilor ce le executam cat si entuziasmul nostru de a face o treaba de calitate. In acest scop ne dorim colaborarea continua in privinta oricarui proiect pe care il aveti, fie de reparatii, fie de noi montaje pentru o casuta noua in care urmeaza sa locuiti.

0736.001.233

Personal ca administrator va sfatuiesc pe dumneavoastra, clientii nostri sa va luati toate masurile necesare atunci cand cautati un meserias pentru a va repara ceva sau pentru a va monta diverse lucruri in casa deoarece pot exista oameni dubiosi ce va pot lasa fara lucrurile de valoare, profitand de neatentia dumneavoastra.

Tin sa precizez aceste lucruri datorita clientilor ce s-au plans de calitatea serviciilor, modul de abordare si stilul de lucru al asa numitilor instalatori.

Va recomand sa cautati recenzii pe Facebook, Google+, informatii pe Google dupa nr de tel despre cei pe care intentionati sa ii chemati ca sa stiti la cine sa apelati.

Dotari auto-moto pentru interventii:

3 autoturisme rapide si o motocicleta de teren.

Echipaj Profesional:

3 TEHNICIENI instalatori

calificati prin diplome si atestari, curati, educati, cu simtul umorului. Entuziasmati in meseria ce o practica si 8 – 17 ani de experienta ce isi spune cuvantul prin activitatile desfasurate.

2 UCENICI

ce ajuta instalatorii la treaba si scolarizati totodata pentru a putea ajunge profesionisti.

2 INGINERI TEHNICIENI

calificati in cadru reparatiilor de centrale prin condensare si murale.

1 INSTALATOR

rapid pentru interventii cu motocicleta la orice ora (administratorul societatii).

instalatori, firma instalatii sanitare bucuresti

-Doar prin calitatea lucrarilor ne putem explica competentele profesionale dobandite si anii de experienta, ani ce ne desfasoara activitatile. Lasandu-va pe mainile noastre cu toata increderea, noi va putem garanta calitatea!

-Serviciile de noapte sunt asigurate prin randuirea fiecarei echipe formata dintr-un tehnician si un instalator. Punem un mare pret pe calitatea lucrarilor deoarece dorim sa faceti dumneavoastra deosebirea intre noi si celelalte societati ce ne ofera concurenta si ambitie.

-Dumneavoastra doriti sa accesati un meserias de calitate care sa faca treaba buna, sa dea randament ce face si sa arate si frumos felul cum sunt construite instalatiile. Da, stim, de aceea ne-am gandit la toate intrebarile pe care le-ati putea avea si raspunsul se afla prin munca noastra, solicitandu-ne.

-Avem montatori instalatori calificati si scolarizati din periodic cu tot ce apare nou in instalatii pentru a putea fi cei mai buni instalatori.

-Detinem un parc auto decent, asigurat special pentru interventii. Masini pe teren tot timpul pentru a putea interveni la locatiile dumneavoastra cu rapiditate.

Firma de instalatii sanitare Bucuresti a achizitionat de curand:

-De curand am achizitontat (din cauza traficului aglomerat) o motocicleta pentru un tehnician in instalatiile termico-sanitare cu categoria A pe permis. Achizitie special creata in scopul interventiilor de urgenta pentru a stopa scurgerile de apa, scurgerile de gaz sau problemele la instalatia de incalzire.

-Limitarea si oprirea defectiunilor va protejeaza casa de pagube. Parchet degradat, fundatia locuintei, lucruri de valoare personala. Instalatia electrica de la vecinul ce se afla prin sapa dumneavoastra si multe alte dezastre ce s-ar putea crea din cauza unei tevi sparte cand dumneavoastra si familia sunteti plecati in vacante.

Ca firma instalatii sanitare Bucuresti va sfatuim sa retineti:

-Inaintea oricarei calatorii ce intentionati sa o faceti, echipajul societatii instalator-bucuresti24.ro va sfatuie:  Acordati-va 5 minute de singuratate sa va ganditi clar la siguranta casei dumneavoastra. Actionati prin inchiderea robinetilor de trecere ce se afla inaintea apometrelor, inchiderea gazului la centrala termica cat si cea de la aragaz si decuplarea totala a electricitatii din panoul general de sigurante.

Facand aceste lucruri, va puteti bucura de vacanta asa cum va doriti si puteti dormii linistit seara. 0726.001.233