0726.001.233

Centrale Termice

Montaj centrale termice | instalator centrale pe gaz, pe lemn, electrica, montaj calorifere, instalatii termice

instalator reparatii centrale prin condensareEchipa ,,centrale termice” din cadrul firmei INSTALATOR BUCURESTI NON STOP vine in sprijinul dumneavoastra cu cele mai utile si benefice sfaturi. Oportunitati noi si cele mai profesionale idei in instalatiile termice si sanitare. Servicii montaj centrale termice in asa fel incat sa va micsoreze costurile pentru fiecare luna ce implica facturi de curent, facturi de apa, facturi de gaze, facturi peste facturi…

0726.001.233

Echipati cu calificari ANRE:

Si cunostinte autentice cat si experiente profesionale in montaj centrale termice de peste 13 ani in domeniile tehnice ale instalatiilor termico-sanitare. Instalatorii nostri sunt pregatiti sa intervina in solutionarea problemelor de orice natura, dificila sau simpla.

Montaj centrale pe gaz cu condensare

– Inainte de achizitia unei centrale pe gaz cu condensare, cereti sprijinul unui specialist din cadrul societatii noastre sau oricarei persoane cu experienta in domeniul montaj centrale termice. Cel mai bun sfat il primiti de la un profesionist pentru a face o achizitie buna si pe termen lung sau achizitionati un echipament ,,ieftin” si problemele se vor tot ivi.

Montam orice model de centrala: Cu condensare, de pardoseala si de perete, pe gaze si electrica, pentru incalzirea locuintei sau/si a apei calde menajere.

 Montaj Centrala Termica 

– Montam orice model de centrala termice murala pe gaze, pentru caldura-apa calda. Pe pardoseala, pe perete, simple sau inseriate, lucrand pe rand. Instalarea centralelor termice se face pe teava din polipropilena cu inserctie sau cupru, cu suduri moi sau tari.

Inlocuim Centrala Veche cu Centrala Noua

– Inlocuirea centralei termice se face un pic mai dificil decat montajul initial. Este necesar modificarea vechilor trasee ale tevilor de caldura cat si ale tevilor de apa pentru grupuri sanitare si durata inlocuirii este mai mare decat cea a unui montaj. Repozitionarea celei noi se face la poloboc si in functie de gaura de evacuare a gazelor arse, unde deja exista cat si luarea in calcul a instalatiilor existente.

Reparatiile Centralelor Termice cu Condens si Murale

– Intre orele 09:00 si 17:30 de Luni pana Sambata. Reparam orice tip de centrala termica pentru casa, cladiri de birouri sau apartamente , reusind in acest program specificat, sa achizitionam piesele aferente functionarii tuturor echipamentelor.

 Servicii Spalare Chimica a Centralelor Termice

Avem in dotare echipa de tehnicieni termo-instalatori ce se ocupa doar cu spalari chimice ale tuturor modelelor de centrale termice. Oferim ca servicii de intretinere si marire ca timp de functionare pentru echipamentele aparatelor care va produce caldura si apa calda. Centrale termice prin condensare, murale, electrice sau peleti. Datorita sculelor profesionale si pompelor speciale pentru agenti anticalcar si rugina, facem si spalare chimica pentru centrale termice. O spalare chimica ii mareste viata de functionare cu pana la 5 ani. Doriti sa aveti o centrala termica eficienta si sanatoasa sau doriti sa o inlocuiti la 3-5 ani de la data achizitiei si a montajului? Dumneavoastra hotarati ce este mai bine!

Centrale Termice | instalator | centrale pe gaz | centrale pe lemn | centrala electrica | centrala termica | reparatii centrale termice | instalatii termice | instalator centrale termice cu condensare

Oferim si servicii urgente (24/24)

Potrivit reparatiilor centralelor termice, rezolvand probleme ale presiunii. Rezolvam lipsa aerului din vasele de expansiune sau erori electronice aparute din diverse motive.

-Va recomandam achizitia centralelor termice prin condensare pentru a va bucura de confortul maxim si pentru a putea face economii. Centrale termice cu condensare are un raport randament-cost de 99%, si poluari foarte scazute fata de centralele murale fabricate in anii trecuti. Recomandam centrale termice prin condensare daca vreti sa economisiti.

-Zilnic avem o echipa de tehnico-instalatori disponibili pentru servicii centrale termice. Un montaj sau inlocuire pentru a va rezolva problema caldurii si a apei menajere. Fie o reparatie la centrala dumneavoastra termica.

centrale termice, montaj centrala termica orice model prin condensare si murala pe gaze la instalator-bucuresti24.ro

Economii si randament bun in functionare

In aceste vremuri trebuie sa luam in considerare faptul ca totul este scump si totodata nu sunt suficienti bani pentru a putea avea toate conditiile unui trai decent. Avand in vedere tarifele furnizorilor de energie termica, energie electrica dar si apa, economii nu prea exista. Drept urmare, datorita centralelor termice de apartament, putem economisi bani care in prezent sunt aruncati pe asa-zisele repartitoare de caldura. Repartitoarele nu au nici o relevanta si nu le recomandam!

Dezavantajele repartitoarelor de caldura:

Repartitoarele de caldura fac parte din categoria aparatelor electronice care nu indica consumul exact din locuinta dumneavoastra. Repartitoarele sunt mai degraba ,,hoti” lipiti pe calorifere care ne fura luna de luna. In ziua de azi nu toti producatorii de centrale termice mai produc echipamente de cea mai buna calitate. Nepasandu-le de client, ei se axeaza pe vanzari privind cantitatea.

Ne puteti contacta la numarul de telefon de mai jos pentru a va oferi sprijin profesional si cele mai calitative sfaturi. Sau pentru a va face o programare in vederea unui montaj sau inlocuire. Nu cereti sfaturile vanzatorilor deoarece nu vor fi intodeauna utile.

0726.001.233 – Programari montaje si reparatii centrale termice.

 

  instalare centrala

Ai nevoie de ajutor?