0726.001.233

Instalator sanitare

Instalator sanitare pentru Bucuresti si Ilfov

oferind servicii rapide si prin programare

In ce proiect sau pentru ce doriti instalator sanitare? Fie vorba de o simpla reparatie, de un nou montaj minor sau de montaj complet in instalatiile sanitare, noi va putem oferi echipa / echipe sau un simplu instalator sanitar.

0726.001.233

Ca orice roman ce isi achizitioneaza sau isi renoveaza casa, incepem sa cautam fel si fel de meseriasi pentru a ne incepe lucrarea, intrebandu-i preturi si timp de executie. Noi nu putem spune decat ca daca ne cautati pe site-urile de socializare, o sa gasiti acolo parerea clientilor ce au cautat instalator sanitar la momentul respectiv si ne-au solicitat serviciile.

Avem echipe completa formata dintr-un instalator sanitar si un ajutor pentru solicitarea dumneavoastra in vederea renovarilor sau a efectuarii de noi instalatii in imobilul unde doriti sa va mutati in viitorul apropiat.

instalator sanitare, instalator sanitar

Reparatii si modificari ale instalatiilor sanitare

Prin portofoliu nostru se enumera diverse lucrari unde echipele noastre de instalatori sanitari au fost solicitati in vederea lucrarilor pe instalatii sanitare pentru inlocuirea tevilor generale de alimentare cu apa, pentru inlocuirea tevilor ce duc la obiectele sanitare cum ar fi cada/cabina de dus, lavoar, chiuveta, wc sau dus cu rigola.

Executam lucrari complete imbinate cu profesionalism si atentie in noile proiecte pe care dumneavoastra doriti sa le puneti in aplicare!

»Instalare teava de apa de la baie, sau o inlocuim cu totul,

»Montaj vas wc,

»Montaj cada,

»Montaj lavoar,

»Instalare apometre,

»Montaj sifon de pardoseala,

»Inlocuire scurgere din sapa,

»Inlocuire scurgerea wc-ului,

»Inlocuirea totala/partiala a acestora,

»Modificari scurgerile verticale cat si cele orizontale pentru o pozitionare corecta in vederea pantei ce priveste sifoanele de canalizare de la obiectele sanitare,

»Instalare masina de spalat vase,

»Instalare masina de spalat rufe,

»instalare aragaz,

»Montaj robineti de diverse marimi si diametre,

»Montaj hota,

»Instalare centrala termica,

»instalare boiler electric,

»Montaj instant apa calda,

»Instalare vaiant,

»Instalare cuptor electric,

»Instalare cuptor pe gaze,

»Inlocuire robineti gaze,

»Inlocuire racord gaze,

»Montaj rigola dus,

instalator sanitar

La montarea sau inlocuirea acestor echipamente se ofera factura si garantie asigurata in functie de calitatea si tipul de servicii efectuate de un instalator sanitare sau de o echipa calificata profesional. La noi gasiti meseriasi calificati si cu recenzii pozitive din partea clientilor.

Instalator sanitare, instalatii sanitare, instalator, firma instalatii sanitare bucuresti, sanitare, montare cabina dus, montaj boiler electric, montaj aragaz, instalatori sanitari, instalator autorizat, instalatie sanitara baie, instalatii sanitare bucuresti, instalare boiler electric.