0726.001.233

Desfundarea tevilor

De ce sa alegi un instalator bun in desfundarea tevilor unde canalizarea nu mai face fata.

Desfundarea tevilor facuta de o persoana care se ,,pricepe,, cu un sarpe din comert, de proasta calitate sau cu solutii si agenti care ,,sigur functioneaza,, ,putem inrautati excesiv problemele canalizarilor si a tevilor. Va recomandam sa apelati la un profesionist specializat in instalatii ce va poate ajuta in acest scop.

0726.001.233

desfundarea tevilor

Ca orice om ce locuieste intr-un spatiu amenajat, (fie casa, fie apartament), suntem conectati la reteaua de apa potabila cat si la reteaua de canalizare. Conectarea se face prin conducte secundare si primare, facandu-se drenajul apelor uzate atunci cand noi folosim unul sau mai multe din obiectele sanitare. Chiuveta sau masina de spalat vase sau rufe, sunt racordate de asemenea la canalizare. Canalizarile se infunda oricand si dorim desfundarea tevilor de la depunerile in timp a sapunului. Grasimilor sau a diferitelor obiecte interzise in scurgeri. Obiecte necunoscute in canalizare cum ar fi:

  • Ata de mop.
  • Servetele umede.
  • Pungi si carpe de diferite marimi.
  • Tampoane, deodorante de toaleta si alte obiecte straine neadmise in suprafata interioara a tevilor de canalizare.

De ce sa alegem un instalator bun in desfundarea tevilor unde canalizarea nu face fata sau nu se scurge suficient sau refuleaza.

desfundarea tevilor

Prin accsesarea la timp a serviciilor noastre de la Instalator Bucuresti 24/7 si prin cererea care se poate face apeland numarul de telefon de mai sus sau la rubrica ,,contacteaza-ne,, a unei echipe profesioniste ori a unui instalator curat si autorizat in servicii de instalatii, in desfundarea tevilor, noi va putem efectua servicii 100% profesionale. Rapiditate, eficienta si cu indemanare. Putem preveni problemele majore ce pot fi extinse. Putem face desfundarea tevilor ce necesita urgentare sau programare a serviciilor. Suntem aici pentru a va ajuta.

Lasati tevile in seama instalatorilor nostrii specializati sa le desfunde cu simt de raspundere!