0726.001.233

Centrala termica

Daca aveti nevoie de un instalator pentru centrala termica, la noi ati gasit instalatorul potrivit in montaj si reparatii.

Instalarea centrala termica se face cu un echipaj de instalatori autorizati! Este necesar luarea in calcul a configurarii traseelor conductelor de caldura cat si cele de apa. Va oferim instalatori autorizati ce pun in aplicare servicii, organizand-si profesional activitatea noului montaj.

0726.001.233

centrala termica

Fiind in situatia inlocuiri centralei cu una noua.

De alegeti sa lucrati cu o echipa de instalatori profesionisti, nu veti pune in pericol familia si casa prin folosirea unor instalatii neadecvate, si neautorizate profesional pentru imobilul pe care il detineti. In situatia in care centrala termica pe care o aveti, are nevoie de reparatii dese, avand o vechime de 8-9-10 ani, functionand deficil, marindu-va factura la consum, atesta de faptul ca merge intrerupta, sau ca incalzeste partial, atunci trebuie sa va ganditi la o constatare. Si probabil la administrarea uneia centrale termice noi. In cazul in care acesta problema devine o nevoie. Daca va aflati in aceiasi situatie, atunci ne puteti solicita servici montaj centrala termica. Noi va putem oferi montatori autorizati ce ofera garantie pentru serviciile lor. Si mai ales in ceea ce priveste instalarea si probarea unor game extinse de centrale.

Asadar serviciile sunt:

centrala termica, centrala termica

Inlocuire centrala termica.

-Reconfigurarea spatiului tehnic. Verificarea si adaugirea noilor fitinguri la centrala termica prin care se administreaza agentul termic spre montaj calorifere cat si raportului de apa calda datorita admisiei de apa rece din circuitul retelei publice.

Montaj centrala termica.

-Proiectarea noilor trasee in functie de spatiu, situatie si cerinte, conectarea la reteaua de apa cat si conectarea tevilor de apa si gaz la unitatea centrala.

Daca aveti nevoie de un instalator pentru centrala termica, la noi ati gasit instalatorul potrivit si autorizat in montaje si inlocuiri pentru centrale termice, contactati-ne acum.

Probe si aerisire instalatii.

Dupa fiecare montaj de centrala sau inlocuire, se fac operatiuni de aerisire corecta a instalatiei si servicii de echilibrare si probare la rece cat si la cald a instalatiei termice de incalzire.

Ai nevoie de ajutor?